Happohoidot

Kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, uudistaa ja kosteuttaa.

Bionic Peeling, 40% happohoito, joka sisältää maitohappoa, glykolihappoa ja laktobionihappoa. Hoidon aikana, iholla käytetään PH seerumia, joka neutralisoi hapon vaikutuksen ja lataa ihoon runsaan määrän C-vitamiinia, jota ihomme tarvitsee kollageenin rakentamiseen.

Kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, uudistaa ja kosteuttaa. Tästä hoidosta ihon ei tarvitse toipumisaikaa. Aurinkoa tulisi kuitenkin välttää 5 vrk ajan tai suojata aurinkosuojakertoimella. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidoilla 3-6 krt/ 1 kerran viikossa.

Bionic Peeling Age +35, happohoito, joka sisältää glykolihappoa ja laktobionihappoa. Vanhenevan ihon hoitoon suunniteltu voimakkaampi happohoito. Hoidon aikana iholla käytetään PH seerumia, joka neutralisoi hapon vaikutuksen ja lataa ihoon runsaasti C-vitamiinia.

Intensiivinen kemiallinen kuorinta, joka uudistaa ihoa voimakkaasti, stimuloi solujen uusiutumista ja kirkastaa ihoa. Tehokas hoito ikääntyvälle iholle ja pigmenttiläiskille. Hoidon jälkeen iho voi olla kuivempi, joka on merkki ihon uusiutumisesta. Iho ei kuitenkaan kuoriudu.

Suositellaan sarja hoitona, ensimmäinen kerta Bionic Peeling ja sen jälkeen sarjaa voidaan jatkaa Age +35. 3-4krt/ 1 kerran kuukaudessa.

Yrttisyväkuorinta 3F Mask, kuorinta, joka vaikuttaa mekaanisesti, biologisesti ja entsymaattisesti. Sekoitus luonnon kuivauutteita, merilevää, pajua, nokkosta, piitä ja papaiinia. Uudistaa, puhdistaa, kirkastaa, tehokas kuorinta syväpuhdistamaan ihoa ja poistamaan sameutta ja tukkoisuutta iholta.  Erittäin hyvä yhdistää ihon puhdistukseen. Tätä kuorintaa on myös hyvä pitää starttihoitona, jos kasvohoidoista on kulunut jo aikaa.

Kuorinta antaa iholle lämmittävän tunteen. Iho ei tarvitse hoidosta toipumisaikaa.