Kuka minä olen terapeuttina

Helposti lähestyttävä, empaattinen, rauhallinen, hyväksyvä ja lämmin

Minä, Marjo, olen kolmen ihanan nuoren äiti ja kahden bonuslapsen perheessä toinen huolehtiva aikuinen. Elämääni kuuluu liikkuminen ja luonto monessa eri muodossaan. Eläimet ovat lähellä sydäntäni ja niitä löytyy kotoakin pyörimästä. Palautetta olen saanut siitä että olen helposti lähestyttävä, empaattinen, rauhallinen, hyväksyvä ja lämmin. Tunnistan itseni kyllä tästä kuvauksesta helposti.

Lyhytterapeuttina olen saanut 2-vuotisen jatkokoulutuksen Ratkaisukeskeiseen lyhtterapiaan psykoterapeuttisin valmiuksin (50op) Jyväskylän kesäyliopistossa 2023.
Taustalla minulla on sosiaali- ja terveysalan opinnot ja yli 10 vuoden kokemus lähihoitajana sekä päihdetyön koulutus. Minut löydät Valviran sivuilta Julkiterhikistä sosiaali-ja terveysalan ammattilaisena.

Oma taustani kapeakatseisen uskonnollisen yhteisön kasvattina on opettanut minua katsomaan ympärilleni hyvin suvaitsevaisesti.
Se on lisännyt ymmärrystä siitä kuinka tärkeää on tulla nähdyksi, kuulluksi, ymmärretyksi ja hyväksytyksi juuri sellaisena kun on !
Voit olla varma siitä, että tulet hyväksyen kohdatuksi juuri omana ainutlaatuisena itsenäsi!

Taustamme, ajatuksemme ja tulkintamme saavat meidät ajattelemaan ja toimimaan tavoilla, jotka eivät palvele hyvinvointiamme ja vaikuttavat ihmissuhteisiimme.
Näihin asioihin toivottu muutos voi kaivata ulkopuolista apua.
Koen oman terapian ja opintojen sekä monenlaisten elämänkokemusten siivittäneen matkaani, jotta voin nyt auttaa muita. Jalat maassa ja ajatus toiveikkaana tulevassa!

Erityisen palkitsevana olenkin kokenut epäterveiden yhteisöjen taustoista tulevat asiakkaat, ymmärrys tuosta maailmasta syventää yhteyttä.
Olen itse uskonnoton, mutta suhtaudun asiakkaan uskonnolliseen vakaumukseen neutraalisti ja hyväksyen. Mielen hyvinvointi ja sen tukeminen yksilöllisesti on aina etusijalla.