Täyteainehoidot

Täyteainehoidolla täytetään ohuita ryppyjä, sekä lisätään esimerkiksi poskien ja huulien tilavuutta

Stylage luokitellaan kolmannen sukupolven ihon täyteaineeksi sisältäen hyaluronihappoa, joka on ihossa luonnostaan esiintyvä, ei-eläinperäinen ja ei-pysyvä aine. Sillä täytetään ohuita ryppyjä, syvempiä juonteita sekä lisätään esimerkiksi poskien ja huulien tilavuutta.
Kaikki Stylagen ihon täyteaineet sisältävät Mannitoli-nimistä antioksidanttia, mikä vähentää turvotusta ja punoitusta.

Aine, jota käytetään Stylagessa ryppyjen täyttämiseen ja volyymin lisäämiseen on puhdas ja synteettinen hyaluronihappo, jota on elimistössämme ja myös ihollamme. Vuosien kuluessa elimistö muodostaa vähemmän hyaluronihappoa ja kollageenia, minkä myötä ihon kimmoisuus katoaa. Ruiskuttamalla Stylagea ihon ryppyihin ja juonteisiin kadonnut kimmoisuus voidaan palauttaa, minkä tuloksena iho näyttää luonnolliselta ja nuorekkaalta.

Vaikutus näkyy välittömästi ja säilyy yksilöllisesti vaihdellen n. 8kk-24kk.
Pistosalueella punoitus, pieni paikallinen turvotus on normaalia ja epätasaisuudet sekä mahdolliset pienet verenpurkautumat tasaantuvat muutaman vuorokauden kuluessa.
Stylage pistosten jälkeinen 12h on vältettävä runsasta hikoilua, solariumia, saunomista ja auringonottoa ja ihoalue on pidettävä puhtaana.